Dommarskandal!

Ja tänka sig tillochmed i dans förekommer det sopor till dommare.
Nu rör det sig tydligen inte om några mutor eller bortdömda mål men en av sveriges mest rutinerade dommare har stått på SM och metodiskt använt fel poängsättning! Istället för att som man skall i boogie woogie och alla internationella danser, betygsätta dansarna mellan 0-10 där 0=sämst och 10=bäst har denne använt sig av det bedömningssätt som används i bugg där 1=bäst och 5=sämst. Ni förstår ju själva vilket kaos detta skapar.

Det stördaste är tydligen att han i ena kategorin erkände sitt misstag och de på något sätt räknade om alla poäng från kvartsfinalerna och framåt vilket resulterade i att folk som trodde de gått till final tydligen inte hade det och vart stampade lite extra på. Men när de upptäckte att samma domare gjort samma miss i Lindy hopen okså så svarade domaren helt kort och gott att det är inte fel, det skall vara så.. Felen upptäcktes dessutom av en tränare INTE av seketariatet (?!) vilket i min värld är heltbefängt de sitter där för att hålla koll på siffrorna domarna lämnar in, det är deras jobb!

Gaah! fan va glad jag är att jag inte är där, hade flippat helt. Det är verkligen allting någonting när mästerskap arrangeras i soliga Karlstad.

Tack Nessie för denna information, håller alla tummar jag har för er i Lindyn idag!

Bilderna föreställer Daniel Whårenberg och Therese "Nessie" Nylund när de dansar Lindy Hop på en bar i HongKong.
De är även lagligt stulna från Daniels Facebook.


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0