Hej igen

Hej alla mina trogna läsare, annelie och typ... Nån mer! Jag ber om ursält för att jag inte uppdaterat som jag lovat när vi träffats..

Ikväll blir det kräftskiva, sitter och väntar på att Daniel och Nessie skall komma hit. Ska bli riktigt trevligt.

Annars har dagen vart rätt skön, hängt en massa nya vitvaror på jobbet så ni kan ju ramla in och spana in dem. Jobbade med David idag oxå det är alltid lika roligt, bättre att vara två än att vara ensam som hackar på Helena! hehe, tycker nästan lite synd om henne. Fast bara nästan.


G.A.F.L
Daniel Moretto

Du underbara, underbara man!

Grattis på födelsedagen!!!G.A.F.L
Daniel Moretto

Tragiskt men sant!

Jag har just suttit ensam och kollat på "how to lose a guy in ten days"!
Tragiskt eller hur, men jag tcker den är SÅ bra. Ja jag vet det är värsta romantiska komedin och den är så extremt amerikans-romantisk-komedi som det bara går, men den är lika bra varje gång! Tone håller inte med så hon gick och la sig!


Kate Hudson är ju för övrigt en av de vackraste skådisarna som finns!

Ledig imorrn, massor att göra. Fika med Danne, skjutsa mamma, tvätta, städa, åka till gymmet.. Nya IKEA katalogen kommer imorrn oxå. Glöm att jag åker till jobbet och fixar en!


G.A.F.L
Daniel Moretto

Why oh Why!

Varför vaknar man alltid tidigt när man har sovmorgon för? Why you cruel world, why!?!

Mål

Sjukt bra med mål i livet har jag hört.
Jag har satt upp ett nytt mål de kommande 18 dagarna. Igentligen 20 dagar men jag började igår så de e lite tjuvstartat!
Jag skall skaffa mig ett nytt mount, och inte vilket mount som helst utan en Venomhide Ravasaur!

Så alla som springer in i Zelanie de kommande dagarna kommer även träffa min lilla hatchling, jag kallar honom Gunnar.
G.A.F.L
Daniel Moretto

Farmville

Alla som har facebook har säkert blivit utsatta för applikationen Farmville. Man blir spammad med antingen gåvor eller invites till att bli en "granne". Tyvärr måste jag meddela att jag fallit för grupptrycket och startat mig en bondgård. Aningens roligt och fruktansvärt beroendeframkallande!

Seså in o skicka gåvor till mig nu!


G.A.F.L
Daniel Moretto

Arboga medeltid

Arboga medeltidsdagar var faktiskt riktigt bra. Man kan ju inte jämföra det med Gotland men om man ser det för vad det är så blir det riktigt bra. Jag spenderade mest tiden med att strosa runt och kolla på olika event, det vart en konsert med kören Friska Lunger, tornerspel, rodd och gyckleri.

Friska Lunger var verkligten SJUKT bra, hade velat hitta ett youtubeklipp och lägga in här men hittade inget tyvärr.

Tornerspelet var det väl inte jättehög klass på men fortfarande alltid roligt att se plåtfolk på häst rida rund och slå sönder saker med stridsgissel. Jag fattar däremot inte hur man kan tornera på fjordingar vilket två av riddarna gjorde... Och så vann fel lag.

Rodden hade jag turen att komma den dagen det var final. riktigt roligt att se faktiskt, överraskande roligt tillochmed. Satt på en slänt och tjoade lite. Grattis till de som vann och rätt åt alla som förlorade!

Gycklerierna var också riktigt bra, några av killarna hade precis kommit från ön och var lite slitna men det var bra ändå. Pratade en hel del med dem och alla var väldigt snälla. För att vara lömska och allmänt livsfarliga gycklare då!

I framtiden kan jag mycket väl tänka mig att spendera en dag om året i Arboga om det nu blir så att jag inte kommer iväg till gotland flera gånger, gud förbjude!


G.A.F.L
Daniel Moretto

Fötter

Att gå barfota en hel dag i medeltidskläder är bland det bästa och värsta som finns. Det är så fruktansvärt skönt att bara dra tårna genom gräset och allt sånt men kullersten och oväntade tältpinnar är ett helvete!Tone sa att jag var tvungan att duscha innan jag gick o la mig, fattar inte varför!


G.A.F.L
Daniel Moretto

GMV

God Morgon Världen!

Så var äntligen lördagen här! Jag ska till Arboga på medeltids-dagar så har sett fram emot detta ända sedan i tisdags. Var däremot tvungen att börja dagen med att sy ihop mina kläder.. Visst det är bra med hål i lajvkläder men inte när de börjar bli FÖR stora eller sitta på dumma platser (skrevet).

Bröt även mot en av de allra heligaste lajv-reglerna igår när jag för första gången tvättade mina kläder! Detta ledde till en insikt, antingen gör jag det oftare så de håller sig relativt rena eller aldrig mer så jag glömmer bort hur äckligt det var!

Det blir i allafall röda byxor och en vit (grå) pösskjorta, inga skor men en massa lull-lull i form av väskor, pinglor och dyligt.


Något i stil med detta. (Bilden tagen 2005)

Skitkul ska detta bli!! Nu börjar det bli dags att klä på sig o ta sig ner till tåget.
Lovar att det kommer en uppdatering här ikväll eller imorgon om allt roligt som hände!


G.A.F.L
Daniel Moretto

Kolla in detta

Nessie var här nu på lunchen och bjöd på mat, Mc donalds (rekomenderar verkligen inte den nya italienska burgaren).
Iaf så kom vi som vanligt in på dans och hon frågade om jag sett "det där paret i rosa" på youtube. Nej sa jag..Nu har jag sett dem och det är bara att tjuta lyckligt som ett litet barn! Ryser när jag ser ackro-slingan som öppnas (!!) med en sträckt salto-helskruv!! Paret heter Jacek och anna ochd et är bara att söka på fler klipp på youtube, de är grymma!


G.A.F.L
Daniel Moretto

jahaja.

weekly maintenence förlängt från 11 till 15.... suck!

Ny dator!!

iiiih idag har jag fått en ny dator, eller igentligen är det en gammal häck som tjänat sitt syfte på Bookia och som nu skulle kastas. Då fick de anstälda plocka med sig de hem om de ville, kommer bli kul. Ska se vad den duger till.

I övrigt har jag haft en soft start på veckan två stycken 9-17 dagar och så ledig imorrn. Perfekt då den nya patchen kommer o allt!

Hörde dessutom att det var medeltidsdagar i arboga nu i helgen. Tänkte ta mig dit, få njuta litet av medeltiden nu när man missar veckan på ön. Gäller bara att hitta någon att åka dit med, Tone jobbar..

Nu skall jag farma lite kött i WoW innan det blir sängen. Höres imorrn kanske!


G.A.F.L
Daniel Moretto

Reklam

Har ni sett de där nya reklamerna för BRIS?
De är jättera, ända fram tills de bryter för den/de som pratar och kliper in nån tant som säger "nu tror vi på BRIS att du tänker såhär". Hon har ju fel varje gång! Pucko-skallar inte fan tänker jag ge mina pengar till nån som är korkad. Gaah skaffa en bättre reklam!


G.A.F.L
Daniel Moetto

Morrn morrn!

Igår efter bannlysningen hemmifrån åkte jag förbi spicy hot och sen vidare hem till Nessie. Jag tog en "14" och hon hade ångest så det vart tre små rätter. Visste ni att det bara skiljer 7kr mellan tre och fyra små rätter? Nu vet ni så köp fyra nästa gång så får ni nån currygrejj oxå. Väl hos Nessie kollade vi på film, bakade, och googlade en massa på Johny Depp. Fick oväntat besök av Emma oxå så det var en riktigt trevlig filmkväll!

Vad jag spenderade resten av kvällen/natten m,ed tänker jag inte berätta för er. Det får ni själva läsa om i Tones blogg om hon nu känner för att dela med sig..  Nu bär det snart av mot hallstahammar för att fira min kära mor som fyller 56 idag!

Vill bara uppmärksamma alla som kan ha missat det att Tim Burton regiserar Alice i underlandet! Och allas vår favoritskådis Johny Depp som alltid medverkar i Burtons filmer skall gestalta den galne hattmakaren!

Han gör ju så underbara rolltolkningar!


G.A.F.L
Daniel Moretto

Insikter..

Idag har jag vart med om väldigt mycket annorlunda saker, men det är två konstika känslor i magen som kommer hänga kvar.. Nej det är inte baksmälla.

Den ena känslan fick jag när jag stod på färjeterminalen i Nynäshamn och hade hälsat på Jaouvetarna och pratade med Loke men att sedan INTE gå på färjan utan vända om och gå till bilen.. Konstig känsla, man inser att man verkligen saknar medeltidsveckan! Lokes spelningar i gravarna, Trix eldshow, impro-bataljen och mest av allt allt folk som man i princip bara träffar under denna vecka varje år!

Den andra känslan fick jag efter att jag sagt hejdå till Sofia på Centralen. Nu har han verkligen åkt. Emil har åkt och han kommer inte tillbaka förrens i februari!! Jag kommer VERKLIGEN sakna dig mannen! Hoppas du inte drar på dig alldeles för mycket konstiga åkommur under din resa!Ta hand om dig Mille, ses i Thailand i jul!


G.A.F.L
Daniel Moretto

Bannlyst!

Ja så kommer man hem från Stockholm bara för att bli bannlyst ur lägenheten hela kvällen. Tone skall ha syjunta o då får inte jag vara hemma..


G.A.F.L
Daniel Moretto

RSS 2.0