OMG!!

För er (mamma & pappa) som inte vet vad OMG står för kommer här en snabb förklaring, Oh My God!!
Vi var just ut på Fias gräsmatta, hon har en bakgård som en balkong men den är klädd med gräs och har utsikt över finlandsbåtarna... tragiskt elle bra det väljer ni själva, kan kallas sjöutsikt iaf!

MEN, gräs=volter.. (ja jag är skadad) MEN Emil har gjort flickisar!! iofs med pass av mig men han var faktiskt riktigt duktig! Om vi hade haft lite mer tid ( det börjar dugga) och mer ork (vi är slöa båda två) så hade han nog klarat en själv! Nytt mål i livet, jag ska få Mille att sätta rondat-flickis, ja det är lite att jobba på men vafan de kan va coolt!!

Det har för övrigt kommit lite mer folk och musiken har gått över till en helsikes blandning av metal, punk och vad man nu kan kalla floggin molly för genre. Fast just nu är det en balad önskad av Alex: Maria går på vägen med björn afzelius! så sjukt bra!G.A.F.L
Daniel Moretto

Förlåt.

Vill be om ursäkt till alla som läser min blogg där det inte finns något att läsa.
Sitter i sthlm hemma hos Sofia och har goda planer på att bli full! Vi ska vinka av Emil som imorrn åker till gotland och sen drar österut i månader! det aset!! han missar t-om. min födelsedag! (så nu har jag fått in smygreklam för den oxå!)

Just nu dricker jag en grogg på BURN och vodka, nån skum svart vodkaflaska från utlandet.. Jag vill ha öl, men den är inte kall ännu.

Har för övrigt blivit överfallen (!!) ... Eller det var en fet finsk tant soim ramlade på mig när T-banan bromsade. Hon föll som en fura och hård som jag är bromsade jag hennes fall, kanske inte på mjukaste sätt då hon mer eller mindre rasade rakt ner på marken som om hon just slungats rakt in i en vägg! (lite glad att jag stod pall, elak? Javisst!)

Sofia har tydligen laddat en massa swing musik i playlisten så jag kommer bli packad OCH hög på musik ikväll. party party!


G.A.F.L
Daniel Moretto 

nu så!

Drar vi på semester!
Katterna är lämnade hos Tones föräldrar, blomvakt är utsedd och väskorna är packade!
Nu återstår bara att sova och sen åka! yay!!

Hörs om två veckor! Ciao!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

stress!

körde just Caverns of Time: the Culling of stratholme. Det är en instans man kan klara på två sätt.
  1. lätt i sitt eget tempo
  2. stressa som en gris o döda allt på 25 min.
Om man klarar det senare så finns möjligheten att vinna en orange drake att flyga på!!
Tyvärr så fick inte jag Draken utan Warlocken Tiipsy vann den men då vet jag att jag håller för stressen och healsen i den instansen!

Får ju ändock en fin achivement


G.A.F.L
// Daniel Moretto

skitnödiga pensionärer på styltor

Så ser vi ut, jag och älsklingen när vi försöker ta oss fram!
Jag kan ju garantera att vi inte kommer köra ben på gymmet imorrn.. Och ska vi värma upp på cykeln som vanligt så kommer jag trampa med armarna!

T R Ä I N G S V E R K ! !


G.A.F.L
//Daniel Moretto

men suck..

Så är det onsdag, weekly maintainance.. Får vänta ett par timmar innan man börjar farma då. Suck!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Vaken..

Ja så var man vaken och uppe då, trots att man tänkt sova halva dagen.
Verkar bli lite bättre väder idag än vad det vart alla andra dagar under denna semester så jag kanske spenderar några timmar på balkongen senare. Just nu blir det till att farma daily quests hos sons of hodin och argent crusade. skulle sitta fint med att bli exalted hos dem innan man åker till grekland.


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Det häftigaste jag gjort på flera år!

Ja shit vad häftigt!!
Pappa fyller då som sagt 60 år idag och då ville vi hitta på något lite extra. Så vi tog med honom till flygplans muséet på Hässlö. Där fick vi g runt bland de gamla planen, helikoptrarna och andra häftiga gamlka reliker och lyssna på en exentrisk pensionär när han berättade gamla historier och förklarade maskinerna. Mycket intressant och rolig gubbe det där. Men sen kom höjdpunkten, flygsimulatorer! Inte sånadär man spelar på datorn hemma utan en riktig cockpit simulator!

Pappa flög ett gammalt passagerarplan från 50-talet medans jag fick uppfylla en av mina livs drömmar att styra ett stridsflyg. Jag flög ett SAAB J35 Draken, och det var tamejfan det häftigaste jag gjort på flera år!

MAn fick klättra in i cockpit, gubben gick igenom de viktigaste reglagen och sen bankade man igen "taket". Helt i mörkret sitter man då där och blickar ut öäver en mycket bra skärm som visar start och landningsbanan. Genom hörlurar får jag direktiv av gubben som sitter utanför och ser samma bilder som jag ser och således kan guida mig genom min första luftfärd!

Jag fick lyfta, landa, loopa, rolla och kryssa mellan skorstenara på Västerås värmekraftverk på 500 fots höjd! Stört kul, jag trodde jag skulle krascha! När jag blivit lite varm i kläderna så frågade han om jag ville prova flyga i skitväder. Självklart sa jag, man dör ju inte av att prova. Vilket jag inte skulle ha sagt för det kunde jag mycket väl ha gjort.. Inbilla er att ni sitter i ett klaustrofobiskt rum i nära 500km/h ser inte ett skit och ser bara att ett reglage säger att du närmar dig marken alldeles för fort! HÄFTIGT!!! Jag kommer garanterat ha lite träningsverk i armen i morrn från att ha försökt manuvrera detta fartmonster i luften men både jag och Pappa var rörande överrens om att detta var riktigt riktigt kul och vi garanterat skall dit igen!!


SAAB J35 Draken, vilken skönhet va!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

eftermiddag och kväll prolog

Nu när klockan så sakta tickat fram till 14.00 börjar det bli dags att göra mig i ordning för att åka ner på stan. Hade tänkt frisera mig lite och växla pengar till grekland.

Sen kommer vi hitta på något med min far som han inte vet om som jag inte skriver här förrens senare, och efter det blir det mat på Varda med hela familjen. Ska bli gött som faen!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

grattis!G.A.F.L
// Daniel Moretto

helt död!!

Gaah va skönt det är att köra ben! Men fasen vad trött man blir, benen bara skakar och jag fick kämpa för att komma upp i lägenheten efter träningen! Tone tycker att ben är det värsta men hon vet ju som vanligt inte vad hon pratar om! (Nu får jag stryk igen när hon läser detta)

Helt underbart när det bränner i benmusklerna, nästan som att dansa rock!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

humm...

Klockan är nu 23.00 och jag ska upp till gymmet imorrn.. Inte direkt trött är jag heller, eller jo det är jag men har inte något sug efter att gå och lägga mig. Det i sig är också en underlig sak för jag vill oftast jämt sova!

Undrar vad man ska ta sig för.. Vad gör folk om kvällarna? Vad gör de människor som inte spelar wow eller bloggar? Vissa kollar på TV men det är ju om möjligt ännu mindre kreativt.. Kan det vara så att folk bara går och lägger sig för att få kvällen överstökad? Kanske vore ett alternativ, jag har ju trots allt semester!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

tv

Hej hej!

Jag kollar ganska sällan på TV, ja visst jag sitter vid tv'n men då är det oftast film eller spel som gäller. Detta medför att jag nog blir ganska lättroad av "vanlig" TV. TOne har ockuperat den stora datorn ikväll för att blogga och pilla med bilder så då satt jag mig och kollade på:
  1. Room Raiders
  2. A double shot at love with the Ikkitwins
Stört dåliga program i sig, men sjukt underhållande i nummer 2 så slogs deltagarna i publiken två gånger (!!) och då var detta typ ett sånt där efter programmet avsnitt sär de mest gick igenom massa pinsamheter från tiden i programmet. Program idéen är ju inte så dum heller. Ta två bisexuella storbystade blondiner och säg att de söker kärleken, sen skickar man in dem i ett hus och eter dem ett tjugotal andra människor som man håller stupfulla under hela programmets gång.... Det kan ju bara bli underhållande! 

Länge leve den moderna televisionen! Nej fan ge mig M.A.S.H och hem till gården. suck!


G.A.F.L
// Daniel Moreto

morrn morrn

Äntligen börjar slitet i wow ge resultat.
Fick vara med i en Vault of Archavon raid igår och där droppade vantarna till T8 som jag hade turen att vinna! Så jäkla nice!


Tänkte försöka smyga med på någon Naxxramas runda idag eller en Obsidian Sanctum. Vi får se vad som händer, roligt som fan är det i alla fall!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

sjukt trött

Hemma efter gårdagens pappa-firande. Är så sjukt trött så jag orkar knappt tänka. Ska sätta mig i soffan och slöglo på tv eller nått. Men sen blir det träning efter Tones jobb, hoppas man piggnat till innan dess.

G.A.F.L
// Daniel Moretto

on the go

Efter en slapp förmiddag med WoW och... WoW. så har det blivit dags att hoppa in i duschen. Hade tänkt raka mig dagen till ära också! Vi ska ju trots allt på 60års-kalas! Det är min kära far som fyller år på tisdag men alla människor skall komma och sjunga falskt för honom idag så då åker vi också dit, Jag menar vi kan ju inte missa en tårt-bjudning ju!!

Blir nog kvar i Hallsta över natten så vi får se hur mycket bloggande det blir därifrån.

G.A.F.L
// Daniel Moretto

smärta, ren smärta!

Har sån enorm träningsverk i bröst och biceps!
Skulle försöka trycka ner hålslaget igår på jobbet men jag hade så ont att jag inte kom igenom, jag fick bruka våld! Men det var igår och folk säger ju att träningsverken alltid är värst dag två!

Pain is only temporary, glory is forever.. Hoppas han blev riktigt biffig han som kom på detta ordspråk, för jag vettifan om det är värt det!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Hopplöst

Fan bara för att Power Meet är i stan så verkar det som om alla tgrafikregler och vanligt folkvett försvunnit helt och hållet! Skulle hämta Erik (Tones lillebror) inatt och skjutsa hem honom och en kompis. Det står tamejfan raggare parkerade överallt, i korsningar, mitt i enfiliga gator och dessutom har man stängt av alla trafikljus för att underlätta cruisingen! gaah!! Fick snurra runt i 10 min innan jag hittade en väg som man faktiskt fick åka eller kunde ta sig förbi de feta äcklen som stog och pratade mitt i gatan!

Folk säger att Power Meet är bra för stan, jag tillhör en av de människor som inte håller med. Visst, kul att sätta västerås på den internationella kartan, men fan för allt drägg som kommer. Hur kan så äckliga människor kunna äga så fina bilar? Jag fattar det inte. Powermeet borde göras om så att alla som äger en fin bil får hyra ut den till en nykter och välvårdad chaufför som kör runt bilen ett varv och sedan parkerar den på ett fint museeum medans "raggarna" själva låses in i en idrottshall där de inte stör omvärlden!

Äckel!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

The Prestige

Fick ett tips av Tones lillebror Erik om en film som tydligen var ett måste, The Prestige. Med kändisar som Hugh Jackman, Christian Bale, Scarlet Johansson och Andy Serkis laddar filmen på med en häftig story och grym regi! Jag har tidigare sagt att manusförfattaren av Swordfish borde få pris, denna är i samma klass om inte snäppet vassare!

Filmen handlar om två trollkarlar (nej inte fantasy) utan sådana trollkarlar som Tobbe trollkarl! I 1800-talets england. De är till en början riktigt goda vänner, men sedan händer något.. ta-daa! Se filmen för guds skull, den är bra!

Tror jag ska se den igen bara för att se om det är något man missat.. Något måste det ju vara efter det slutet..G.A.F.L
// Daniel Moretto

Äntligen...

S E M E S T E R ! ! ! ! ! !

sista dagen

Yes, sista dagen innan semestern, 10-20.10 sen jäklar!!
Under dagen skall ett möte med chefen avklaras och tre veckors arbete skall lämnas över till Maria så att inte avdelningen förfaller. Dock så har vädret fått för sig att bli skit idag, om det är pga att jag ska cykla till jobbet eller om det är för att jag har semester imorrn och det då kommer regna vet jag inte, men någon vill tydligen jävlas med mig!

Nästa gång jag skriver till er har jag semester! hihi!!

G.A.F.L
// Daniel Moretto

äntligen kväll!

Ja så skönt med kväll. Känns som det vart en lång dag idag, Gymmade ju i morse, vilket kändes skönt.Det kommer det däremot inte göra imorrn när jag vaknar! Om någon har ett bra recept mot träningsverk så får ni gärna dela med er, mitt recept "liga kvar i sängen och inte röra en fena" funkar og inte..

Panikåkte ju till enköping idag och besiktade bilen. Den gick igenom utan problem! Påvägen därifrån lyxade jag tilll det med en lunch på mc donalds. I bilen dock eftersom jag var borta över lunchen.. och lite till.. Fick ett sånt där fint glas, rosa var det oxå!

Lätt mitt nya favoritglas!

Imorrn är sista dagen innan semestern! Bara 10 arbetstimmar kvar sen är jag ledig i tre veckor!! Jag längtar så enormt! Alla behöver en semester men just nu känns det som jag behöver två!!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

gääääsp!

Fan va tidigt det är.. Suck, gymmet. Men, men vad gör man inte för att inte ha en nonna (mormor) som fnissar åt mig.

Sen blir det jobb och besiktning av bilen. Två stycken 10-20.10 dagar nu sen är det SEMESTER!!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Flyt

De hade en ny besiktningstid imorgon kl 1400 i enköping, occ min chef var så snäll att han gav mig långlunch så jag hinner till den! puust! Slipper vi cykla till Hallsta i helgen!

Nyss tuggat i oss lite lunch, Tone ligger på balkongen och försöker mörka ner sin blekhet lite granna och jag har en timma kvar innan jag skall börja ta mig mot IKEA. 15-20 ganska slapp tid faktiskt. Har ni någonsin badat en perserkatt? Det är en syun, men jag får aldrig ta kort på henne när hon står där, tanig och blöt. Tone tycker att et är mobbing. JAg tycker det är humor på hög nivå.. Nu knallar iaf Majha runt och är tuffsig, men ren hon slickar nå förbaskat för att alla hårstrån skall ligga rätt!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Jag är ett pucko!

Jag glömde besikta bilen igår, körförbud idag jag måste cykla.....
Det finns en ledig tid imorrn, hoppas bara jag kan börja lite senare imorrn...


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Jag är ett geni!

Haha, jag bara måste berätta det här!
Pappa har köpt en ny bil. Häromdagen skulle han och två vänner ut och fiska och med den stundande semestern så kom de in på den nya modrna bortvikbara dragkroken han har på den nya bilen. Han tyckte det var idiotiskt med en tysk kontakt och att man således behöver använda en adapter för att kunna sätta in en svensk släpkärras eluttag.

Det resulterade i alla fall i att tre vuxna män, varav en är bilmekaniker sedan 40 år står och försöker få dit den där adaptern.. De misslyckas! På vägen in till arver bil för att skälla ut dessa stackars människor så stannar pappa för att träffa mig och jag får prova... Ta-Daa!! 30 sekunder. Jag är ett Geni!


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Transformers 2

Åte ner på stan när Tone slutade igår och slöt upp med henne och några av hennes arbetskamrater för att gå ut och äta och sedan se på bio. Fredrik Landenbergg hade hört av sig under dagen så han hakade också på, trevligt!

Vi åt pizza på al forno och maten var som vanligt kalas medans servitrisen lätt slog sig in på listan "de mest pantade servitriser jag mött"!  Hoppas du läser detta och skärper till dig! Tone frågad etex vad det är i kycklinsalladen och fick till svar "Kyckling... och sallad, typ vanlig sallad och så!" No shit menar du det!! Kritikerna hade gett filmen två plus med motiveringen, mer av allt men inget nytänkande. So vad är problemet? Riktigt välgjorda robotar, mycket action, mycket humor och Megan Fox. Hallå det kan bara bli bra!

Visst jag kan förstå de som säger att det vart för mycket humor, skämten radades upp, men herregud ni går för att kolla på en actionrulle med jätterobotar från yttre rymden som förvandlar sig till bilar, vill ni ha seriöst gå och kolla på något annat!
Utesdd till världens sexigaste kvinna 2008 (eller 09) nån som inte håller med?


G.A.F.L
// Daniel Moretto

RSS 2.0