Party med M1

Ja igår efter jobbet bar det av hem till Åsa ute på Barkarö för mat, dryck och galna upptåg.Stora delar av M1, det är så våran halva kallas Möbler 1, var på plats så kvällen hade stor potential att bli lyckad.

Det blev den! Frågesport var första grenen i femkampen och vårat lag gjorde en stak insats genom att komma sist. Efter hetsiga diskussioner om vilket år Christofer Columpus upptäck amerika beslutade vi oss för fel svar, men vi skulle komma igen starkt senare under kvällen.

Grillen bemannades av mig och Harald med diverse sällskap här och där. Självklart vart maten perfekt! (Marinaden var underbar! Bra jobbat Fredrik) Till den grillade kycklingen, korven och köttbitarna fick vi en underbar potatisgratäng och öl. Kan det bli bättre? Svar ja, det kan det! Läs vidare så kommer ni förstå varför.

Tre grenar till i femmkampen avklarades.
Hitta hålet

Kasta bollar på den stackars hinken

Och dart på och runtomkring tavlan



Lag två (det dåliga laget) drog ifrån under den sistnämnda grenen, vi misstänker det beror på att Harald kunde dricka vin och kasta pil samtidigt tack vare sin magväska från 1991!

Efteråt vart det efterrätt! Det är nu ni kommer förstå hur kvällen kunde bli ännu bättre än vad den redan var. En bild säger mer än tusen ord.


Kvällen fortsatte i glädjens tecken med ännu en seger i femmkampen från vårat lag som återigen krossade motståndet. Tydligen är vi grymma på att balansera potatisar i skedar som man har i munnen samtidigt som vi kniper en tennisboll mellan benen och försöker springa en bana!

Men på något sätt så vann vi inte den totala tävlingen och då är ju det enda man kan göra att konstatera att dommaren måste vart dopad.

Dopad


När alla de nyktra festdeltagarna (och den dopade dommaren) begav sig hemmåt hamnade vi andra i soffan. Där vart det kareoke, dans och en herrans massa skratt!




Tack gänget för en toppenkväll! Håll i er så ses vi på måndag!




G.A.F.L
// Daniel Moretto

Kommentarer
Postat av: Martin

Fint inlägg MatplatsDanne, du får förklara vad GAFL står för..

2009-06-15 @ 23:23:20
Postat av: Jag

Glöm det Martin.

2009-06-16 @ 09:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0