Transformers 2

Åte ner på stan när Tone slutade igår och slöt upp med henne och några av hennes arbetskamrater för att gå ut och äta och sedan se på bio. Fredrik Landenbergg hade hört av sig under dagen så han hakade också på, trevligt!

Vi åt pizza på al forno och maten var som vanligt kalas medans servitrisen lätt slog sig in på listan "de mest pantade servitriser jag mött"!  Hoppas du läser detta och skärper till dig! Tone frågad etex vad det är i kycklinsalladen och fick till svar "Kyckling... och sallad, typ vanlig sallad och så!" No shit menar du det!! Kritikerna hade gett filmen två plus med motiveringen, mer av allt men inget nytänkande. So vad är problemet? Riktigt välgjorda robotar, mycket action, mycket humor och Megan Fox. Hallå det kan bara bli bra!

Visst jag kan förstå de som säger att det vart för mycket humor, skämten radades upp, men herregud ni går för att kolla på en actionrulle med jätterobotar från yttre rymden som förvandlar sig till bilar, vill ni ha seriöst gå och kolla på något annat!
Utesdd till världens sexigaste kvinna 2008 (eller 09) nån som inte håller med?


G.A.F.L
// Daniel Moretto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0