efter Kursdag 2

Då var man äntligen hemma från jobbet. Denna kursen tar verkligen på krafterna, man är ju inte van att behöva använda huvet så mycket varje dag.. Ja jag vet hur det där lät!!

Idag gick vi igenom IKEAs grunder för hur och vad vi ska prioritera i varuhuset för att underlätta för kunden. Även om vi jobber med detta dagligen så är det läskigt vilka aha-upplevelser man kan få. Tänk så mycket man kan åstadkomma med otroligt små medel för att öka kundens upplevelse i varuhuset.

Igår gick vi igenom vad IKEA står för och vad vi har för värderingar. IKEA är som många vet ett värderingsgrundat företag och man har länge pratat om IKEA-andan. Ett begrepp som är väldigt svårt att beskriva men som går som en röd tråd genom allt vi gör.

Mycket har sagts och mycket mer kommer att sägas under de återstående dagarna av den här kursen men en sak är säker Ingvar Kamprad är en stor man. Han har grundat mer än bara ett varuhus eller ett imperium, han ligger bakom så mycket mer som man inte direkt är medveten om förrens man sätter sig in i det. I en film vi såg på igår kom samtalet in på framtiden och hans simpla svar var.
"Jag är inte rädd för att dö, va. Men det skulle va
ra väldigt spännande att få vara med 15 år till, man vill ju se vad som händer".

Underbara framtid.

G.A.F.L
// Daniel Moretto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0